Palvelut ja hinnatNeuvontapalvelut

Neuvonta-
palvelut


Opastettu tutustuminen

Opastettu
tutustuminen


Esteettömyyskartoitus

Esteettömyys-
kartoitus


Asiantuntijaluennot

Asiantuntija-
luennot


Tilojen vuokraus

Tilojen
vuokraus

Ohjaus ja neuvonta

Yleisohjausta ja neuvontaa esteettömään ja turvalliseen asumiseen voit saada puhelimitse tai sähköpostilla:
puh 040 355 0523 tai sähköpostilla kunnonkoti@turkuamk.fi.

Näyttelyyn tutustuminen

Kunnonkodin näyttelyn pinta-ala on 200m². Näyttely koostuu tilaan mallinnetuista kodin huoneista: keittiöstä, makuuhuoneesta, olohuoneesta, kylpyhuoneesta ja kahdesta WC:stä. Lisäksi Kunnonkodista löytyy siirtymiseen ja liikkumiseen liittyviä ratkaisuja esittelevä tila. Esillä on esteettömän ja turvallisen asumisen ratkaisuja mm. materiaaleja, kiintokalusteita, huonekaluja, hyvinvointiteknologiaa ja apuvälineitä. Useimmat ratkaisut sopivat sekä kotiin että palvelutaloympäristöön.

a. Näyttelyyn voi tutustua omatoimisesti arkisin virka aikana. HUOM! Ajanvarauksella varmistat, että paikalla on henkilö avaamassa oven. Omatoimisesti näyttelytilaan tutustuminen on kävijöille maksutonta.

b. Näyttelyyn voi varata opastetun tutustumiskäynnin. Opastukseen voi osallistua 1-25 henkilöä kerrallaan. Kierros on kestoltaan 1 ½ tuntia. Hinta määräytyy ryhmäkoon mukaan.

Kunnonkodista voi varata ryhmille opastettuja esittelykierroksia. Opastus aloitetaan toiminnan ja palvelujen yleisesittelyllä. Esittelykierroksella tutustutaan konkreettisesti näyttelytiloissa esillä oleviin asumisen esteettömyyttä ja turvallisuutta tukeviin ratkaisuihin ja tuotteisiin. Esittelyssä voidaan painottaa aihealueita, jotka ovat ko. ryhmälle erityisen ajankohtaisia ja kiinnostavia. Opastuksen jälkeen osallistujat voivat tutustua itsenäisesti esillä oleviin ratkaisuihin.

Ryhmäkäynnit varataan etukäteen puhelimitse 040 355 0523 tai sähköpostilla kunnonkoti@turkuamk.fi.

Hinnat:

1 – 4 henkilöä 30 € / ryhmä
5 – 14 henkilöä 90 € / ryhmä
15 – 25 henkilöä 180 € / ryhmä

Poikkeuksia hintoihin:

a)eläkeläisalennus 50 %

b)oppilaitoksille á ryhmähinta (11 – 25 hlö)  150 € , jos oppilaitos vierailee lukukauden aikana viiden tai useamman ryhmän kanssa

c)ammattilaisen tai yhteistyöyrityksen lähettämänä opastettu käynti on asiakkaalle maksuton

Kaikki hinnat sisältävät alv 24 %.

Esteettömyyskartoituksia

Tarjoamme opettaja-opiskelijatyönä esteettömyyskartoituksia yksityishenkilöille, kunnille ja yrityksille.

Hinta määräytyy toteutettavan työn laajuuden mukaisesti.

Asiantuntijaluentoja

Tarjoamme asiantuntijaluentoja esteettömään ja turvalliseen asumiseen liittyen.

Hinta: 45 €/h + matkakustannukset.

Tila vuokrattavissa

Kunnonkodissa voi pitää kokouksia, koulutuksia tai tuote-esittelyjä. Tilaan mahtuu noin 25 henkilöä. Käytettävissä on videotykki, tietokone ja valkokangas.

Hinta:80 € (1-4h)

Ageman-puvun vuokraus

Agemanpuku vuokrattavissa ikääntymiseen ja esteettömyyteen liittyviin tapahtumiin Varsinais-Suomessa. Tiedustelut ja varaukset: kunnonkoti@turkuamk.fi. Hinta 220€+matkakulut. Puku vuokrataan aina asiantuntijan kanssa, joka huolehtii puvun käytännön kokeilun toteutuksesta. Lue lisää.

Uutena palveluna

Escaperoom – pakohuonepeli Kunnonkoti on avannut ovensa. Pakohuonepeli on opiskelijoiden vetämä ja tuottama palvelu. Lisätiedot tiia.pajunen@edu.turkuamk.fi tai heidi.aarnio@edu.turkuamk.fi.